НОВИНИ ДНЯ: У Молдові припустили, що РФ виведе війська з Придністров'я в рамках переговорів щодо України  Синоптики дали прогноз на 17 лютого в Україні. Де чекати на сніг  Зеленський запровадив санкції проти Порошенка: в чому звинувачують експрезидента  "Трамп не зраджує Україну": Джонсон про завершення війни  Індича гомілка з булгуром у рукаві: швидкий рецепт  Сирний пиріг з вишнями: рецепт для новачків у випічці  В Україні 16 лютого невеликий сніг, на дорогах ожеледицявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.11.2023 567

Макарони по-флотськи: українська версія італійського болоньєзе

Особливість цього рецепту в тому, що макарони бажано купувати з борозенками, за рахунок ребристості м'ясо добре прилипає до макаронів, а під час додавання вершкового масла страва набуває м'якого вершкового смаку.

5e85413f6e2b5a3059a79c3afcc8ebc9_18.11.23

Для цього м'ясо відваріть, пропустіть через м'ясорубку, обсмажте та змішайте з готовими макаронами та обсмаженою цибулею. Пише ТСН. 

Інгредієнти

м'ясо яловичини - 500 г

макарони - 350 г

бульйон - 0,5 склянки

цибуля ріпчаста - 1 шт.

олія - 1 ст. л.

вершкове масло - 50 г

перець чорний мелений

сіль

  1. Відваріть макарони у підсоленій воді до готовності. Злийте воду, але не промивайте.
  2. М'ясо також відваріть до готовності, а наприкінці посоліть. Остудіть у бульйоні, потім подрібніть за допомогою м'ясорубки.
  3. На олії обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додайте перекручене м'ясо, вершкове масло, бульйон, перець та відварені макарони. Перемішайте. Зніміть із вогню.

Поради:

  • М'ясо використовуйте будь-яке.
  • Макарони краще купувати твердих сортів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Макарони по-флотськи: українська версія італійського болоньєзе 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.11.2023 567
Еще материалы раздела «Суспільство»