НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.11.2023 495

Макарони по-флотськи: українська версія італійського болоньєзе

Особливість цього рецепту в тому, що макарони бажано купувати з борозенками, за рахунок ребристості м'ясо добре прилипає до макаронів, а під час додавання вершкового масла страва набуває м'якого вершкового смаку.

5e85413f6e2b5a3059a79c3afcc8ebc9_18.11.23

Для цього м'ясо відваріть, пропустіть через м'ясорубку, обсмажте та змішайте з готовими макаронами та обсмаженою цибулею. Пише ТСН. 

Інгредієнти

м'ясо яловичини - 500 г

макарони - 350 г

бульйон - 0,5 склянки

цибуля ріпчаста - 1 шт.

олія - 1 ст. л.

вершкове масло - 50 г

перець чорний мелений

сіль

  1. Відваріть макарони у підсоленій воді до готовності. Злийте воду, але не промивайте.
  2. М'ясо також відваріть до готовності, а наприкінці посоліть. Остудіть у бульйоні, потім подрібніть за допомогою м'ясорубки.
  3. На олії обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додайте перекручене м'ясо, вершкове масло, бульйон, перець та відварені макарони. Перемішайте. Зніміть із вогню.

Поради:

  • М'ясо використовуйте будь-яке.
  • Макарони краще купувати твердих сортів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Макарони по-флотськи: українська версія італійського болоньєзе 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.11.2023 495
Еще материалы раздела «Суспільство»