Життя та Стиль
Суспільство
Макарони по-флотськи: українська версія італійського болоньєзе
Особливість цього рецепту в тому, що макарони бажано купувати з борозенками, за рахунок ребристості м'ясо добре прилипає до макаронів, а під час додавання вершкового масла страва набуває м'якого вершкового смаку.
![5e85413f6e2b5a3059a79c3afcc8ebc9_18.11.23](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/editor-234/5e85413f6e2b5a3059a79c3afcc8ebc9_18.11.23.jpeg)
Для цього м'ясо відваріть, пропустіть через м'ясорубку, обсмажте та змішайте з готовими макаронами та обсмаженою цибулею. Пише ТСН.
Інгредієнти
м'ясо яловичини - 500 г
макарони - 350 г
бульйон - 0,5 склянки
цибуля ріпчаста - 1 шт.
олія - 1 ст. л.
вершкове масло - 50 г
перець чорний мелений
сіль
- Відваріть макарони у підсоленій воді до готовності. Злийте воду, але не промивайте.
- М'ясо також відваріть до готовності, а наприкінці посоліть. Остудіть у бульйоні, потім подрібніть за допомогою м'ясорубки.
- На олії обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додайте перекручене м'ясо, вершкове масло, бульйон, перець та відварені макарони. Перемішайте. Зніміть із вогню.
Поради:
- М'ясо використовуйте будь-яке.
- Макарони краще купувати твердих сортів.