НОВИНИ ДНЯ: Гороскоп на 16 грудня: Близнюкам - завершити справи, Терезам - зустріч з друзями  Комітет Ради підтримав законопроєкт щодо перейменування копійок на шаги  До України йде антициклон Frieda: як зміниться погода  "Ми є свідками "Мюнхена-2": Ющенко висловився про мирні перемовини  Українські дрони вразили підводний човен РФ у порту — якими будуть наслідки для Чорного моря  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 16 грудня  Україну "накриє" антициклон Frieda: синоптик пояснила, що буде з погодою 16 груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.11.2023 659

Макарони по-флотськи: українська версія італійського болоньєзе

Особливість цього рецепту в тому, що макарони бажано купувати з борозенками, за рахунок ребристості м'ясо добре прилипає до макаронів, а під час додавання вершкового масла страва набуває м'якого вершкового смаку.

5e85413f6e2b5a3059a79c3afcc8ebc9_18.11.23

Для цього м'ясо відваріть, пропустіть через м'ясорубку, обсмажте та змішайте з готовими макаронами та обсмаженою цибулею. Пише ТСН. 

Інгредієнти

м'ясо яловичини - 500 г

макарони - 350 г

бульйон - 0,5 склянки

цибуля ріпчаста - 1 шт.

олія - 1 ст. л.

вершкове масло - 50 г

перець чорний мелений

сіль

  1. Відваріть макарони у підсоленій воді до готовності. Злийте воду, але не промивайте.
  2. М'ясо також відваріть до готовності, а наприкінці посоліть. Остудіть у бульйоні, потім подрібніть за допомогою м'ясорубки.
  3. На олії обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додайте перекручене м'ясо, вершкове масло, бульйон, перець та відварені макарони. Перемішайте. Зніміть із вогню.

Поради:

  • М'ясо використовуйте будь-яке.
  • Макарони краще купувати твердих сортів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Макарони по-флотськи: українська версія італійського болоньєзе 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.11.2023 659
Еще материалы раздела «Суспільство»