НОВИНИ ДНЯ: Деякі рішення Байдена щодо України можуть допомогти Трампу, - Bloomberg  У РФ стурбовані економічними витратами на продовження війни в Україні, - ISW  Як зберегти очищену картоплю, щоб вона не потемніла  На Марсі вода могла бути ще раніше, ніж вважалося: вчені дослідили найстаріший марсіанський метеорит  В Україну йдуть дощі та мокрий сніг: де і коли буде мокро  Погода в Україні різко зміниться: готуйтеся до снігу та морозів  Сніг на сході і заході: синоптик розповіла, яку погоду в Україні очікувати 26 листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.11.2023 474

Курячі кишеньки з овочами

Якщо звичайне куряче філе набридло, а хочеться чогось смачного й незвичайного, приготуйте філе, запечене з начинкою з томатів і сиру.

В гарячому вигляді курячі кишеньки можуть бути основною м'ясною стравою, а якщо охолодити й тонко нарізати їх, ви отримаєте чудову закуску. Пише ТСН. 

Інгредієнти

курячі грудки - 1 кг

помідор - 2 шт.

сир твердий - 150 г

часник - 3 зубки

соєвий соус - 7 ст. л.

Мед - 1,5 ч. л.

рослинна олія - 2 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником.
  2. Зробіть у філе кишеньку: покладіть м'ясо на поверхню столу, притисніть його долонею і гострим ножем акуратно зробіть збоку надріз.
  3. Маринад: змішайте часник, вичавлений через прес, соєвий соус, мед, перець, трохи солі та олію. Перемішайте. Обмастіть курячі грудки з усіх боків, щоб маринад потрапив і до кишеньок. Залиште маринуватися за кімнатної температури від 30 хвилин до двох годин.
  4. Твердий сир і помідори наріжте тонкими пластинками. Вставте їх у надрізи філе.
  5. Покладіть курячу грудку до форми для запікання. Змастіть з усіх боків маринадом, що залишився.
  6. Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. М'ясо періодично поливайте соком, який виділяється.

Поради:

  • Для запікання можна використовувати індиче філе.

Оценка материала:

5.00 / 1
Курячі кишеньки з овочами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.11.2023 474
Еще материалы раздела «Суспільство»