<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.11.2023 414

Курячі кишеньки з овочами

Якщо звичайне куряче філе набридло, а хочеться чогось смачного й незвичайного, приготуйте філе, запечене з начинкою з томатів і сиру.

В гарячому вигляді курячі кишеньки можуть бути основною м'ясною стравою, а якщо охолодити й тонко нарізати їх, ви отримаєте чудову закуску. Пише ТСН. 

Інгредієнти

курячі грудки - 1 кг

помідор - 2 шт.

сир твердий - 150 г

часник - 3 зубки

соєвий соус - 7 ст. л.

Мед - 1,5 ч. л.

рослинна олія - 2 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником.
  2. Зробіть у філе кишеньку: покладіть м'ясо на поверхню столу, притисніть його долонею і гострим ножем акуратно зробіть збоку надріз.
  3. Маринад: змішайте часник, вичавлений через прес, соєвий соус, мед, перець, трохи солі та олію. Перемішайте. Обмастіть курячі грудки з усіх боків, щоб маринад потрапив і до кишеньок. Залиште маринуватися за кімнатної температури від 30 хвилин до двох годин.
  4. Твердий сир і помідори наріжте тонкими пластинками. Вставте їх у надрізи філе.
  5. Покладіть курячу грудку до форми для запікання. Змастіть з усіх боків маринадом, що залишився.
  6. Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. М'ясо періодично поливайте соком, який виділяється.

Поради:

  • Для запікання можна використовувати індиче філе.

Оценка материала:

5.00 / 1
Курячі кишеньки з овочами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.11.2023 414
Еще материалы раздела «Суспільство»