НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
16.11.2023 428

Тариф на передачу електроенергії суттєво зросте

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), схвалила підвищення тарифу НЕК "Укренерго" на передачу електроенергії.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Передбачається, що тариф на передачу електроенергії виросте до 592,89 грн/МВт-год. Для "зеленої" металургії він складе 412,68 грн/МВт-год.

Згідно з розрахунками НКРЕКП, після підвищення тарифів дохід "Укренерго" має скласти 58,7 млрд грн.

Нагадаємо, раніше директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик заявив, що підвищення тарифу на диспетчеризацію та передачу електроенергії для бізнесу, яке планує "Укренерго", нічим не обґрунтоване.

Оценка материала:

5.00 / 1
Тариф на передачу електроенергії суттєво зросте 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
16.11.2023 428
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»