<
НОВИНИ ДНЯ: Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморг  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Україні  Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардепвсі новини дня
Політика
Україна
18.11.2023 1214

ЗСУ на лівобережжі Херсонщини: в ГУР розкрили, до чого можуть готуватися окупанти

Сили оборони України провели серію успішних дій на лівому березі Дніпра на Херсонському напрямку.

d2467164544fef7d2435efbd8eed534f_18.11.23

Успіхи українських військових на позиціях на лівобережжі Херсонщини можуть змусити російських окупантів провести певне перегрупування. Пише ТСН. 

Думку про це висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Євген Єрін в ефірі "Радіо Свобода".

Він сказав, що на тлі останніх подій цілком ймовірні подібні маневри противника у відповідь на успішні дії ЗСУ на півдні країни та закріплення на деяких плацдармах на східному боці Херсонської області.

"Окупанти намагатимуться здійснити якесь перегрупування", - сказав представник військової розвідки.

ЗСУ на лівому березі Дніпра

В цьому регіоні, за словами Єріна, в окупантів вибудована багатоешелонована система оборони.

"Я так розумію, що вони готувалися до таких сценаріїв і припускали, що їм доведеться відступати з лівого берега. Далі як розвиватиметься ситуація - ми побачимо", - розповів офіцер.

Нагадаємо, Сили оборони України провели серію успішних дій на лівому березі Дніпра на Херсонському напрямку. Там проводяться диверсійні, рейдові та розвідувальні дії.

Оценка материала:

5.00 / 5
ЗСУ на лівобережжі Херсонщини: в ГУР розкрили, до чого можуть готуватися окупанти 5.00 5 5
Політика / Україна
18.11.2023 1214
Еще материалы раздела «Україна»