<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.11.2023 435

Помітно одразу: три головні ознаки, які видадуть ваш вік – і поради, як повернути молодість

Є деякі ознаки, які з легкістю видають вік жінки. Зверніть на них увагу, і ви зможете "повернути" молодість.

1466780c406cf76a855bf26c9986c3ec_19.11.23

Чи замислювалися ви коли-небудь, чому деякі жінки на вигляд на кілька років молодші свого віку? Виявляється, є певні ознаки, які видають вік людини, а також способи, щоб ефективно боротися з ними. Які три ключові аспекти потрібно враховувати, щоб у будь-якому віці мати свіжий і молодий вигляд? Пише ТСН. 

Шкіра обличчя

Найочевидніша, а тому найголовніша ознака старіння. Пігментні плями, дрібні зморшки, втрата сяйва та пружності можуть додати вам кілька років. Однак із цією проблемою можна боротися. Почніть з регулярного догляду, додавши до нього обов'язкове зволоження, захист від сонця і живлення. Значно покращити стан шкіри можуть і спеціальні професійні косметичні процедури, як-от мікродермабразія, пілінг, лазерна терапія. Не забувайте, що на стан шкіри впливають харчування та кількість випитої на день води.

Волосся

Втрата об'єму і блиску волосся – ще одна ознака старіння. Пасма з віком стають тоншими, втрачають пружність. Щоб побороти цю проблему, потрібно підібрати правильний догляд, зокрема серуми та живильні маски для волосся і шкіри голови. Необхідно також звернути увагу на своє харчування, додати вітамінні добавки. Інколи допомагає зміна зачіски. Але вона має бути сучасною на вигляд і відповідати вашому образу.

Макіяж і стиль одягу

Застарілий макіяж або стиль одягу також додають віку. Боротися з цією проблемою доволі легко: спробуйте оновити гардероб. Вибираючи одяг, звертайте увагу на той, що підкреслює ваші сильні сторони і відповідає модним тенденціям сучасності. В макіяжі краще віддавати перевагу свіжим і натуральним тонам, а ось яскравих кольорів і важких текстур краще уникати.

І запам'ятайте, що вік – це лише число. З правильним підходом ви завжди залишатиметеся молодими.

Оценка материала:

5.00 / 1
Помітно одразу: три головні ознаки, які видадуть ваш вік – і поради, як повернути молодість 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.11.2023 435
Еще материалы раздела «Суспільство»