<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не будевсі новини дня
19.11.2023 385

Компанія Apple повністю припиняє роботу з соцмережею X через скандальну заяву Маска

Бізнесмен підтримав антисемітський пост одного з користувачів мережі.

26617dc52ff28f8ebbb83ee5bbd449cc_19.11.23

Компанія Apple прийняла рішення припинити будь-яку співпрацю з соціальною мережею X (Twitter) через скандальну заяву її власника Ілона Маска. Пише ТСН. 

Про це інформує Axios.

Керівництво компанії прийняло відповідне рішення після того, як власник мережі Ілона Маска підтримав антисемітську публікацію одного з користувачів.

Користувач мережі написав, що "єврейські спільноти просувають щодо білих людей ту саму діалектичну ненависть, яку вимагають припинити щодо себе", на що Маск у коментарі відповів: “ви сказали справжню правду”.

Зазначимо, що дане висловлювання Маска викликало великий резонанс, зокрема його прокоментували бували у Білому домі.

"Неприйнятно повторювати огидну брехню, яка стоїть за фатальним актом антисемітизму в американській історії, у будь-який час, не кажучи вже про місяць після смертельного дня для єврейського народу з часів Голокосту", - заявив представник Білого дому Ендрю Бейтс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальний бізнесмен Ілон Маск зробив заяву про президента Володимира Зеленського і згадав про головнокомандувача Валерія Залужного.

Крім того, ми раніше інформували, що Ілон Маск порадив Володимиру Зеленському відмовитися від контрнаступу і погодитися на мирні переговори із російським диктатором Путіним.

Оценка материала:

5.00 / 2
Компанія Apple повністю припиняє роботу з соцмережею X через скандальну заяву Маска 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
19.11.2023 385
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»