<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
20.11.2023 310

Кількість знищених окупантів у листопаді може побити рекорд: експерт пояснив причину

Спостерігається очевидний дисбаланс між втратами у живій силі та техніці російських окупаційних військ.

9cd1b258cb6b563437f8919a0376852a_20.11.23

Показник знищених окупантів за листопад 2023 року може виявитися вкрай високим, якщо не рекордним. Пише ТСН. 

Таку думку висловив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

За його словами, станом на 18 листопада, спостерігається очевидний дисбаланс між втратами у живій силі та техніці російських окупаційних військ.

“Насамперед це обумовлено перегрупуванням механізованої компоненти на низці напрямків, а на найзапеклішому - Авдіївському, накопиченням перед наступною хвилею наступу. Саме тому, щоб не зменшувати ритм тиску нещадно в поле женуть людський ресурс”, - пояснив Коваленко.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти перейшли на Авдіївському напрямку до тактики “пішого оточення”. Намагаючись взяти Авдіївку в котел, війська РФ втратили вже близько 3 тисяч людей.

Нагадаємо, раніше у Мережі опублікували відео тотального знищення російської піхоти на Авдіївському напрямку від 47-ї окремої механізованої бригади “Магура”.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кількість знищених окупантів у листопаді може побити рекорд: експерт пояснив причину 5.00 5 2
Політика / Україна
20.11.2023 310
Еще материалы раздела «Україна»