<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
20.11.2023 329

"Таке завдання в уряду є": Зеленський про підвищення стипендії студентам

В Україні наступного року можуть збільшити стипендії.

ce310a2d92b1d7ffbfd2e28755604d2d_20.11.23

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі студентами та викладачами Маріупольського державного університету. Там він зробив заяву щодо підвищення стипендій в Україні. Пише ТСН. 

Про це йдеться на сайті президента України.

Молодь поцікавилися, чи очікується підвищення стипендій студентам. За словами Глави держави, уряд України має таке завдання, опрацьовуються можливості для відповідного рішення.

"Щодо стипендій – таке завдання в уряду є. Ми це обговорювали з Міністерством. Ми попрацюємо над тим, щоб збільшити наступного року обсяг стипендій", – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський своїми указами увів у дію рішення РНБО від 18 листопада 2023 року "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Також ми писали, що президент України Володимир Зеленський наприкінці дня 17 листопада звернувся до українців. Він заявив, що сьогодні відбулася чергова Ставка з детальною доповіддю міністра оборони.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Таке завдання в уряду є": Зеленський про підвищення стипендії студентам 5.00 5 2
Політика / Україна
20.11.2023 329
Еще материалы раздела «Україна»