<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлемвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.11.2023 488

Кучугури по коліно: коли до Києва прийде справжня зима

Справжня зима в Києві очікується на початку грудня.

image_1_20.11.23

Відповідний прогноз погоди оприлюднив тематичний портал Ventusky. Пише apostrophe.ua. 

За даними синоптиків, на початку грудня до Києва завітає справжня зима. Зміна погодних умов супроводжуватиметься рясними опадами у вигляді снігу.

Синоптики не виключають, що на початку грудня у Києві сніговий покров може становити до 25 сантиметрів.

Рясні снігопади у столиці варто очікувати вже 2 грудня. На цей день синоптики також прогнозують високий рівень хмарності та середню денну температуру повітря до -3 градусів. Швідкість вітру у столиці досягятиме 20 кілометрів на годину, а пориви можуть перетнути позначку у 40 км/годину.

Негода з хмарністю та рясними снігопадами, окрім Києва, також очікується у західних регіонах України, де сніговий покров переважатиме столичний рівень. У деяких районах Карпат може випасти до 50 сантиметрів снігу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кучугури по коліно: коли до Києва прийде справжня зима 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.11.2023 488
Еще материалы раздела «Суспільство»