<
НОВИНИ ДНЯ: Діткам сподобається. Тримайте рецепт найсмачнішого чорничного чизкейка  До чого падають чи гаснуть свічки у церкві: що про це кажуть народні прикмети  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  Експерт про морські дрони з "Градами": СБУ знову на крок випередила росіян  Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіціївсі новини дня
Політика
Україна
20.11.2023 536

У Міноборони візьмуться виправляти несправедливість з бойовими виплатами військовим

У Міноборони розповіли, що дійсно є такі, хто вдають службу на передовій і отримує 100 тисяч гривень.

a213bab5743615e3be4abefb37241377_20.11.23

У Міністерстві оборони України визнали, що існують липові бойові виплати, та заявили, що будуть виправляти таку несправедливість. Пише ТСН. 

Про це повідомив заступник міністра оборони Юрій Джигир.

"Виплати за ризик життям отримують працівники, чия робота не має нічого спільного з перебуванням в зоні бойових дій, є навіть окремі люди, які вдають службу на передовій, навідуючись туди ненадовго та епізодично", - розповів він.

Такі вчинки, за його словами, є значно небезпечнішими, ніж просто неефективне або нецільове використання коштів, оскільки, на його думку, руйнують базову "конструкцію в соціальному договорі нашої держави".

"Вони руйнують впевненість бійців, що суспільство визнає і справедливо оцінює їх Чин. Вони руйнують впевненість ще непризваних громадян, що у разі мобілізації на передову вони здобудуть беззаперечну повагу і визнання їхнього громадянського вчинку від кожного, хто залишається поза червоною зоною. Саме тому справедливість цих виплат має бути беззаперечною. І Міністерство оборони буде захищати їх від дискредитації. Бо це більше, ніж гроші. Відчуття залізної солідарності довкола винятковості бійців, які виконують бойові завдання – це те, над чим і треба будувати наш залізний купол", - наголосив Джигир.

Нагадаємо, у Міноборони визнали грандіозний прокол із виплатами військовим.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони візьмуться виправляти несправедливість з бойовими виплатами військовим 5.00 5 2
Політика / Україна
20.11.2023 536
Еще материалы раздела «Україна»