<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з кабачків із сиром та шинкою: рецепт швидкої та смачної страви  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Перший під час війни. Головні підсумки візиту Орбана до України  Війна в Україні запустила "ренесанс" танків – які висновки зробили світ і Росія  Якою буде погода в Україні 3 липня: прогноз від синоптикині  Війна внесла корективи. Власники квартир змінили вимоги до квартирантів — кому тепер частіше відмовляють  Які українські слова не мають точних відповідників у російській мовівсі новини дня
Політика
Україна
20.11.2023 392

Якщо РФ не буде переможено, то вона нападе знову –Дуда

Президент Польщі Анджей Дуда наголосив, що підтримка Україні є чимось очевидним.

Про це повідомляє Європейська правда.

"Як Польща, ми підтримуємо Україну і будемо продовжувати це робити. На нашу думку, це потрібно робити до повної перемоги – тобто до відновлення міжнародно визнаних кордонів. Україна повинна отримати тверді гарантії безпеки, а це, на нашу думку, є гарантією вступу до НАТО. Ми підтримуємо нашого сусіда на цьому шляху", – наголосив він.

Президент Польщі висловив переконання, що "якщо Росія не буде переможена, то вона нападе знову".

"Ми не маємо жодних сумнівів, що сьогодні Україна – це те місце, де вирішується доля нашої безпеки" - сказав польський лідер.

Він додав, що з його точки зору "підтримка України є чимось очевидним". Дуда нагадав, що Польща вже вислала в Україну понад 300 танків, понад 100 одиниць бронетехніки, сотні тисяч одиниць зброї і боєприпасів, а також нескінченну кількість бронежилетів, шоломів, уніформи.

"Ми та країна, через яку сьогодні ідуть поставки для України. Не лише військові поставки, але й будь-які інші, що йдуть в Україну з Європи, Заходу, світу" - сказав він.

"Я сподіваюся, що польська влада, незалежно від політичного табору, буде продовжувати цю політику, яка є політикою в польських, а також європейських інтересах", - підсумував президент.

Оценка материала:

5.00 / 1
Якщо РФ не буде переможено, то вона нападе знову –Дуда 5.00 5 1
Політика / Україна
20.11.2023 392
Еще материалы раздела «Україна»