<
НОВИНИ ДНЯ: Відверто про війну, переговори з Путіним та перемогу: що говорив Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer  Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФ  Спека до +37. Синоптик дала прогроз погоди в Україні на 2 липня  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у бояхвсі новини дня
Політика
Україна
21.11.2023 356

Служба у ЗСУ: Міноборони уклало договір ще з однією рекрутинговою компанією

Міністерство оборони України домовилося про співпрацю у рамках проекту про рекрутинг на службу у Збройних силах із компанією Work.ua. На сайті пошуку роботи з'явиться інформація про відкриті вакансії в армії.

_prapor_ukrayini_128_ogshb__gettyimages_1237543876_276a7d4ed5679448dbfdb625d668b42a_1300x820_0de6123c64a8706d28d8c19298316b0e_650x410_21.11.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міноборони України.

За словами заступниці голови Міноборони Наталії Калмикової, система сучасного підбору кадрів для ЗСУ має запрацювати "якнайшвидше".

"Адже війська потребують фахових спеціалістів, а люди мають чітко розуміти, в яку частину і на яку військову спеціальність вони йтимуть", - зазначила вона і додала, що рекрутингова компанія надаватиме послуги на користь армії безкоштовно.

Як заявив співзасновник і СЕО Work.ua Артур Міхно, компанія готова запропонувати послуги для системного підходу щодо залучення військовозобов'язаних до лав українського війська.

"Сьогодні ЗСУ потребують дуже багато спеціалістів із цивільними спеціальностями. Це і водії, і слюсарі, і газозварники, і будівельники. Ми хочемо надати можливість підрозділам набирати фахових військовослужбовців, які мають відповідний досвід в цивільному житті", - сказав він.

Так, найближчим часом на ресурсі work.ua можна буде переглянути, які вакансії шукають у ЗСУ, які зарплати та умови.

У Міноборони додали, що це вже друга рекрутингова компанія, з якою оборонне відомство уклало угоду про рекрутинг у ЗСУ - перед цим була домовленість із Lobby X.

Рекрутинг до ЗСУ

Нагадаємо, раніше Міноборони України запустило програму рекрутингу до Збройних сил України. Вона передбачає, що кожен охочий українець може обрати той підрозділ та вакансію, де хоче служити. Загалом процес схожий із працевлаштуванням.

Більше про те, що передбачає затверджена концепція Міноборони - читайте за посиланням.

Зазначимо також, як уточнювали в Міноборони 5 листопада при оголошенні про затвердження нової концепції набору до армії, яка передбачає відмову від термінової служби та запровадження рекрутингу - доки триває війна, заклик залишатиметься.

Оценка материала:

5.00 / 1
Служба у ЗСУ: Міноборони уклало договір ще з однією рекрутинговою компанією 5.00 5 1
Політика / Україна
21.11.2023 356
Еще материалы раздела «Україна»