<
НОВИНИ ДНЯ: Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Політика
Україна
22.11.2023 587

Глава Пентагону оцінив готовність ЗСУ до бойових дій узимку

Остін наголосив, що для війни в Україні немає "чарівної палички".

5990bb6cd7e01ea27b657ed83a71ba80_22.11.23

Збройні сили України готові до бойових дій узимку і мають необхідні засоби для успіху. Пише ТСН. 

Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін під час візиту до Києва.

"Я думаю, вони (українські війська – ред.) готові до бойових дій узимку, і, звісно, вони виконали велику роботу минулого року", – сказав очільник Пентагону.

Також він уточнив, що в останньому пакеті військової допомоги на $100 млн, зокрема є і зимове спорядження.

"Так що так, у них є всі засоби, які їм будуть потрібні, щоб домогтися успіху в боях взимку. Думаю, я згоден із президентом Зеленським, що правильне рішення – продовжувати тиснути на ворога, вести боротьбу", – заявив Остін.

Водночас, глава Пентагону попередив, що для закінчення війни в Україні не існує "чарівної палички".

"У такому конфлікті, як цей, не існує "срібної кулі" ("чарівної палички"). Все залежить від надання правильних сил і засобів, а також від того, яким чином інтегрують ці сили і засоби для досягнення результату на полі бою", – каже Остін.

"Тому чи це F-16, чи то HIMARS, чи щось інше – головне, як ви використовуєте ці можливості", – додав він.

Нагадаємо, що 20 листопада міністр оборони США Ллойд Остін приїхав з неанонсованим візитом до України, де зустрівся з президентом Володимиром Зеленським.

ТСН розбирався, чому цей візит відбувся саме зараз, під час загострення ситуації на фронті, і якими будуть його наслідки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Глава Пентагону оцінив готовність ЗСУ до бойових дій узимку 5.00 5 1
Політика / Україна
22.11.2023 587
Еще материалы раздела «Україна»