<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
22.11.2023 636

Продаж Forbes: розірвано угоду з мільярдером Расселом, якого підозрюють у зв’язках з РФ

У травні Рассел, генеральний директор Luminar Technoloies Inc., оголосив, що купує 82% акцій Forbes Global Media Holdings за 800 мільйонів доларів.

2783ce6dcfcbdd9a36ed4df2146c0821_22.11.23

Материнська компанія журналу Forbes і пов’язаного з ним вебсайту - Integrated Whale Media - у вівторок, 21 листопада, розірвала угоду про продаж Forbes Global 28-річному технологічному магнату Остіну Расселу, якого підозрювали у зв’язках з РФ. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на службову записку головного виконавчого директора Forbes Майка Федерле.

"Протягом багатьох років не було браку в інвестиційному інтересі до нашої компанії, і ми продовжуватимемо розглядати інші можливості, які можуть допомогти прискорити нашу стратегію зростання", — сказав Федерле в записці.

Раніше закриття угоди було призупинено на два тижні після того, як Рассел пропустив дедлайн, встановлений на 1 листопада.

У травні Рассел, генеральний директор Luminar Technologies Inc., оголосив, що купує 82% акцій Forbes Global Media Holdings за 800 мільйонів доларів.

Нагадаємо, у жовтні видання The Washington Post писало, що пов’язаний із Кремлем російський бізнесмен Магомед Мусаєв у приватних розмовах стверджував, що став власником медіа-холдингу Forbes і “отримав ключ від найавторитетнішого світового бренду”. Мусаєв називав 28-річного бізнесмена Остіна Рассела, який у травні 2023 року за 800 мільйонів доларів придбав 82% акцій Forbes Global Media Holdings, “обличчям” угоди, але наполягав, щоб його причетність до неї замовчували.

Оценка материала:

5.00 / 2
Продаж Forbes: розірвано угоду з мільярдером Расселом, якого підозрюють у зв’язках з РФ 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
22.11.2023 636
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»