НОВИНИ ДНЯ: Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"  Спагеті з м’ясним рагу: рецепт від Савви Лібкіна  В Україні прогнозують теплу погоду до кінця тижня - вдень прогріє до +28°  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Україна
22.11.2023 389

Росіяни різко збільшили кількість штурмів на Таврійському напрямі

Окупанти різко активізувалися на Таврійському напрямі 22 листопада. Водночас кількість втрат тут зросла.

Про це повідомляє Telegram бригадного генерала, командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександра Тарнавського.

"Російські окупанти різко збільшили кількість штурмових дій та авіаударів. Скидають КАБи з Су-35", - розповів він.

Водночас, за даними генерала, зросли втрати ворога у живій силі та бронетехніці. Зокрема, знищено 21 одиницю військової техніки - 3 танки, 3 ББМ, 1 ПТРК, 6 БпЛА, 4 автомобілі та 4 одиниці спецтехніки, а саме самохідну реактивну установку розмінування УР-77 "Метеорит". Також знищено 3 склади боєприпасів. Ще 11 одиниць техніки пошкоджено.

"Загальні втрати ворога в операційній зоні ОСУВ Таврія склали 491 особу. 7 окупантів здалися в полон", - зазначив Тарнавський.

Для порівняння, загальні втрати на фронті в Україні на всіх напрямках на ранок 22 листопада склали 850 окупантів, десятки дронів та гармат.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни різко збільшили кількість штурмів на Таврійському напрямі 5.00 5 1
Політика / Україна
22.11.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»