<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Світ
23.11.2023 378

У Держдепі заявили, що російська пропаганда лише посилює впевненість допомагати українцям

Російський уряд робить обурливі й неприйнятні заяви щодо України.

f9c17bc28bc9929a28415f248d80c639_23.11.23

Обурлива та неприйнятна пропаганда Росії проти України розкриває сутність задумів Кремля та лише посилює впевненість Сполучених Штатів у необхідності підтримки українців.

Про це під час пресбрифінгу у Вашингтоні речник Держдепартаменту США Метью Міллер, передає Укрінформ. Пише ТСН. 

"Ми надалі бачимо, як російський уряд робить обурливі й неприйнятні заяви щодо України. І тому це лише посилює наше переконання продовжувати надавати Україні допомогу, необхідну їй для захисту, щоби відкинути російського агресора від своїх кордонів", - зауважив представник зовнішньополітичного відомства США.

Таким чином він прокоментував чергову заяву російської влади, що вона нібито "не може співіснувати" з нинішнім українським керівництвом.

Міллера нагадав, що Росія роздмухує ненависть до українців не два останні роки війни, а набагато довше.

"Це вкотре підтверджує наші зобов’язання, і я вважаю, посилює необхідність того, щоби Конгрес вжив заходів для ухвалення запиту із додатковим фінансуванням", - зауважив Міллер.

Крім того, у Держдепі нагадали, що Антоні Блінкен провів розмову зі своїми колегами з країн формату G7+, щоб обговорити додаткові кроки для зміцнення інфраструктури України напередодні зими.

"Минулої зими ми бачили, як Росія цілила по енергетичних об’єктах в Україні, тому ми працюємо з Україною, щоби спробувати посилити її інфраструктуру",- зауважив речник Держдепартаменту США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що РФ намагається посіяти серед українців незадоволення перебігом війни.

Крім того, ми раніше інформували, що російський "експерт" у прямому ефірі зізнався, що Росії нічого запропонувати Україні, окрім злиднів.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Держдепі заявили, що російська пропаганда лише посилює впевненість допомагати українцям 5.00 5 1
Політика / Світ
23.11.2023 378
Еще материалы раздела «Світ»