<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.11.2023 669

Що не можна дарувати на Новий 2024 рік : Зеленому Дерев'яному Дракону це не сподобається

Що краще не дарувати на рік Зеленого Дерев'яного Дракона, щоб він не розгнівався, як задобрити цю істоту, щоб наступний рік нас потішив.

a34e09db904600aaf985eb30caa9f101_23.11.23

Наступний рік —  рік Зеленого Дерев'яного Дракона, на думку астрологів повинен бути легшим, ніж попередні роки, попри загрозливий вигляд цієї міфічної істоти. Пише ТСН. 

Новорічні свята — цей час, коли ми чекаємо на дива та даруємо подарунки близьким.  Щоб задобрити Дракона, не відштовхнути талан, важливо знати, що краще не дарувати близьким у цей рік

Що не можна дарувати на Новий 2024 рік

  • Дракони —  непрості міфічні істоти, яких на відміну від знаків китайського астрологічного календаря не існує в реальній природі, люблять скарби, розкіш та багатство. Тому намагайтеся не дарувати речі, зроблені своїми руками  -- handmade-подарунки. Це може розсердити символ року.
  • Відмовтесь від таких банальних подарунків як предмети гігієни — шампуні, мило, а також від подарунків із різким запахом, наприклад, від духів. Міфічній істоті це точно не сподобається.
  • Не даруйте  подарунки, які мають будь-який стосунок до вогню, навіть зображення його. Вогняна стихія належить тільки Драконові, і він не потерпить, якщо хтось буде на неї зазіхати.
  • В Китаї вважають, що в рік Дракона не можна дарувати будь-який годинник  — наручний, настінний, настільний. Вважається, що такий подарунок може наблизити смерть у рік Дракона.
  • Вважається, що символу року подобаються яскраві кольори, тому намагайтеся не дарувати подарунки в темних відтінках, особливо це стосується чорного кольору.

Найкращими подарунками в рік Зеленого дракона вважаються подарунки з дерева — це не лише меблі, але і прикраси, наприклад. Сподобаються Зеленому Дракону також різноманітні предмети розкоші. Але якщо їх немає, позитивно Дракон сприйме такі подарунки як кімнатні рослини, посуд, книжки, предмети для кухні, особливо, якщо вони зеленого кольору.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що не можна дарувати на Новий 2024 рік : Зеленому Дерев'яному Дракону це не сподобається 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.11.2023 669
Еще материалы раздела «Суспільство»