<
НОВИНИ ДНЯ: Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  У Британії закликали Німеччину дати Україні ракети Taurus і дозволити бити ними по Криму  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 20-26 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 20-26 травня 2024 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.11.2023 460

Льодяний дощ і штормовий вітер: синоптикиня попередила про нову хвилю негоди в Україні й назвала дату

В Україні 26-27 листопада очікується значне погіршення погоди. Активний циклон з південного заходу принесе мокрий сніг, сніг, хуртовини, льодяний дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь та ожеледицю, а також сильний вітер до штормових поривів.

45b6721786012d1fdc02f7ddef3e582e_23.11.23

Такий прогноз озвучила українська синоптикиня Наталка Діденко. За її словами, 23 листопада вночі у південній частині та на південному сході України очікується дощ та мокрий сніг, вдень мокрий сніг пройде лише на півночі. На решті території опади малоймовірні. Пише OBOZ.UA.

На півночі, заході та в центральних областях у четвер очікується сильний вітер до штормових поривів, температура комфорту може знизитися на 4-7 градусів.

Найближчої ночі мороз охопить всю Україну, очікується -4... -10, на сході -9... -14 градусів.

Удень 23 листопада суттєво потепліє на заході, до +1... +6 градусів. У більшості областей вдень буде близько нуля, лише що на сході, Полтавщині, у Дніпрі з районами та на Сумщині -2... -6 градусів.

На дорогах ожеледиця.

У Києві в четвер мокрий сніг та сніг, тож буде слизько, прогнозує синоптикиня. Найближчої ночі -6... -8 градусів морозу, вдень близько нуля, сильний південно-західний вітер.

"24-25 листопада потепліє і скоріше всього цей юний сніг втече, визираючи з-за спини мамки-зими. Проте нагадую: 26-27 листопада в Україні активний циклон спричинить складні погодні умови. Є час подумати і підготуватися", – попередила Наталка Діденко.

Синоптикиня такоже порадила підготувати лопатки в авто, відповідний одяг, взуття і профілактичні ліки від реакцій на шалені стрибки погоди.

Як повідомляв OBOZ.UA, до Києва прийшла справжня зима. У середу, 22 листопада, у столиці випав перший сніг, оголошено рівень небезпеки жовтий. Снігопад, який розпочався вночі, тривав аж до ранку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Льодяний дощ і штормовий вітер: синоптикиня попередила про нову хвилю негоди в Україні й назвала дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.11.2023 460
Еще материалы раздела «Суспільство»