<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Світ
25.11.2023 1331

Дональд Трамп похизувався своєю дружбою з Путіним та Кім Чен Ином

Агітаційне відео зараз шириться соцмережами.

8e9a1b6bbdd768b2c8512781643fbc39_25.11.23

Експрезиденит США Дональд Трамп опублікував агітаційний відеоролик, в якому похизувався своєю “дружбою” з Путіним та Кім Чен Ином. Пише ТСН. 

Про це пише “Обозреватель”.

Так, 45 президент США Дональд Трамп у ході передвиборчої компанії оприлюднив відео, в якому похизувався своїми зв’язками з російським та північнокорейським диктаторами. У відео він не забув у негативному контексті згадати і про президента Джо Байдена.

Агітаційне відео зараз шириться соцмережами. Трамп демонструє у ньому свої “виняткові досягнення” у зовнішній політиці та тисне руки Путіну та Кім Чен Ину.

У якості позитивної ілюстрації він показав ціни на пальне в країни за своєї каденції. А наприкінці відео він додав підбірку комічних моментів з нинішнім главою Білого дому та додав надпис: "Ми пішли від цього, до цього".

Оценка материала:

5.00 / 4
Дональд Трамп похизувався своєю дружбою з Путіним та Кім Чен Ином 5.00 5 4
Політика / Світ
25.11.2023 1331
Еще материалы раздела «Світ»