<
НОВИНИ ДНЯ: Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спеки  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвокатавсі новини дня
Політика
Україна
26.11.2023 533

"Переговорна позиція України дуже погана": Арахамія зробив заяву щодо перемовин з РФ

Україна нині має дуже погану перемовну позицію, адже спочатку необхідно звільнити землі, а вже тоді починати розмову з країною-агресоркою.

a4651d1b49d9e2d1ec78793575302335_26.11.23

Україна не збирається сідати за стіл переговорів з РФ, зважаючи на ситуацію на фронті. Пише ТСН. 

Про це розповів очільник фракції "Слуги народу" у Верховній Раді Давид Арахамія в інтерв'ю Наталії Мосейчук у межах авторського проєкту "Мосейчук+".

"Зараз, я думаю, що все керівництво України, і політичне, і військове – про те, щоб воювати. Чому? Тому що ми не можемо зараз сісти за стіл перемовин, в нас позиція перемовна дуже погана. За що ми будемо зараз сідати там, де ми залишаємося? "Давайте просто закінчувати?" Ви вважаєте, що українське суспільство сприйме?" - сказав Давид Арахамія.

Він заявив, що усі рішення такого масштабу мають ухвалюватися шляхом референдумів.

"Якщо буде органічне закінчення, як в Кореї, де нічого не підписували – тоді можливо. А якщо хтось щось буде підписувати, і це потім треба буде ратифікувати в парламенті – парламент просто один одного уб’є. Дуже будуть полярні погляди", - припустив Арахамія.

Нагадаємо, раніше генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що поки країни Альянсу не бачать бажання вести перемовини з російським диктатором Володимиром Путіним про прийнятне рішення для України. Тож нині головне - підтримувати ЗСУ. Водночас Україна буде сама вирішувати щодо доцільності мирних перемовин з Росією. Союзники НАТО мають підтримувати її у цьому рішенні.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Переговорна позиція України дуже погана": Арахамія зробив заяву щодо перемовин з РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
26.11.2023 533
Еще материалы раздела «Україна»