<
НОВИНИ ДНЯ: Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.11.2023 463

Сильна хуртовина і до пів метра снігу: на Київ насувається негода

Оголошено ІІ рівень небезпеки.

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов у Київській області та в Києві. Вже 26-27 листопада в регіоні очікуються сильні опади у вигляді снігу. Пише ТСН. 

Про це повідомили в "Укргідрометцентрі".

"Вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікуються складні погодні умови ІІ (помаранчевого) рівня небезпеки", - попереджають синоптики.

Зазначається, що на Київщині очікуються сильні снігопади, хуртовини, снігові замети та ожеледиця на дорогах.

Приріст снігового покриву становитиме 20-30 см, а в південних і східних районах області - до 50 см. Крім того, в області будуть сильні шквали - до 17-22 м/с, а місцями навіть - 25 м/с.

"Складні погодні умови призведуть до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств; порушення і припинення руху транспорту на дорогах і вулицях (ІІ рівень загрози, помаранчевий)", - наголошують в "Укргідрометцентрі".

Оценка материала:

5.00 / 2
Сильна хуртовина і до пів метра снігу: на Київ насувається негода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.11.2023 463
Еще материалы раздела «Суспільство»