<
НОВИНИ ДНЯ: Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
26.11.2023 607

В Україні можуть назвати втрати наших військових: Арахамія розповів про дискусію

Одна з дискусій у профільних комітетах стосується того, що втрати засекречені.

a1c73c30e8bff6eb9cb91567fbb7e610_26.11.23

В Україні триває дискусія щодо того, чи варто на другому році війни розкривати втрати українських військових. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю Наталії Мосейчук у межах авторського проєкту "Мосейчук+" розповів голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія.

"У нас є великі виклики у країні, про які ніхто зараз не каже, бо це непопулярно. Наприклад, я в комітеті нацбезпеки та оборони, у нас у закритому режимі ми викликаємо Генеральний штаб... чуємо інформацію. Є декілька дискусій у комітеті, які рано чи пізно будуть виходити в суспільство”, - розповів Арахамія.

Він також додав, що одна з дискусій стосується того, що втрати засекречені.

“Є наші колеги, які кажуть: ми вважаємо, що треба розсекречувати, тому що два роки війна, громадяни України, які гинуть, мають знати, скільки таких громадян... Це Генеральний штаб засекречує і розсекречує, але я не знаю, що правильно, чесно кажучи. Але дискусія така є”, - підкреслив Давид Арахамія.

Нагадаємо, що у окупантів через застосування північнокорейських снарядів розривається техніка.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні можуть назвати втрати наших військових: Арахамія розповів про дискусію 5.00 5 2
Політика / Україна
26.11.2023 607
Еще материалы раздела «Україна»