<
НОВИНИ ДНЯ: Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послугавсі новини дня
Політика
Світ
26.11.2023 526

"Підтримують ЗСУ": у російських шовіністів сталась істерика через позицію гурту "Бі-2"

Путіністи написали низку доносів з вимогами заборонити росіянам слухати пісні гурту.

f1108325859ab099260dcca8ea55cac2_26.11.23

У Росії розгорівся скандал через те, що лідер гурту "Бі-2" Льова зізнався в тому, що підтримує Збройні сили України і допомагає фінансово. Пише ТСН. 

За словами музиканта, інші учасник гурту підтримують його, інформує УНІАН.

Ця заява Льови викликала справжню істерику у російських шовіністично налаштованих прихильників війни.

Так звані "громадські діячі" звернулись до російської прокуратури, Міністерства культури та СК РФ з вимогою визнати учасників гурту "спонсорами тероризму", "зрадниками", а також заборонити їм вʼїзд на територію Росії.

Відома російська шовіністка Яна Поплавська закликала Роскомнадзор "заблокувати" пісні та відео групи.

"Досі на російському сервісі можна послухати і віддати свої гроші за музику Бі-2, а на російському відеохостингу можна дивитися кліпи і навіть донатити групі", - обурюється путіністка.

"І є Роскомнадзор, який зайнятий всім, чим завгодно, але не блокуванням іноагентів. І є Держдума, яка закриває очі на повернення тих, хто підтримує Україну. І мільйони росіян, які дивуються, дивлячись на все, що відбувається", - додала Поплавська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський "експерт" у прямому ефірі зізнався, що Росії нічого запропонувати Україні, окрім злиднів.

Крім того, ми раніше інформували, що у Держдепі заявили, що російська пропаганда лише посилює впевненість допомагати українцям.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Підтримують ЗСУ": у російських шовіністів сталась істерика через позицію гурту "Бі-2" 5.00 5 2
Політика / Світ
26.11.2023 526
Еще материалы раздела «Світ»