<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Політика
Україна
27.11.2023 341

Росія більше не може домінувати: Зеленський назвав головний здобуток у війні

Україні поступово вдалося відновити експорт агропродукції з морських портів у Чорному морі.

c9a52aaf82145fa1422923db87425c1f_27.11.23

Одним з найбільших здобутків України президент Володимир Зеленський вважає вигнання російського флоту, який домінував у Чорному морі. Пише ТСН. 

Про це глава держави повідомив під час пресконференції, пише “24 канал”.

За його словами, Україні поступово вдалося відновити експорт агропродукції з морських портів у Чорному морі, повернути мореплавство та вигнати з акваторії російський флот, який там домінував. Водночас відновлення експорту стосується не тільки економіки, а й захисту людей.

Наша держава зараз не просто експортує продовольство, но і об’єднала країни світу для залучення коштів для допомоги усім у світі, хто найбільше страждає від дефіциту продовольства.

На думку Зеленського, вигнання російського флоту - один з найбільших здобутків нашої держави, розвідки, військових та партнерів у ході війни.

Нагадаємо, що Україна морським дроном вразила Кримський міст.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія більше не може домінувати: Зеленський назвав головний здобуток у війні 5.00 5 2
Політика / Україна
27.11.2023 341
Еще материалы раздела «Україна»