<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
27.11.2023 381

Twitter може втратити понад 75 млн доларів через скандальне висловлювання Маска, - NYT

Відмова великих компаній купувати рекламу в соцмережі Twitter може призвести до втрати 75 млн. доларів.

_mask_tviter_gettyimages_1243763548_1cd12e55da844fa0be396fedd34be6b6_650x410_27.11.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The New York Times.

Багато рекламодавців прийняли рішення про звільнення з майданчика після висловлювання власника Ілона Маска про євреїв.

За даними видання, такі компанії як Airbnb, Amazon, Coca-Cola і Microsoft або вже припинили розміщувати рекламу в Twitter, або планують це зробити. У списку 100 брендів, які повністю призупинили співпрацю, десятки знаходяться в "зоні ризику". Серед них — технологічні гіганти, мережі швидкого харчування та політичні кампанії.

Як зазначає NYT, заморозка реклами припала на традиційно найсильніший квартал за виручкою для соцмереж.

Відмова компаній від покупки реклами у Twitter

Нагадаємо, напередодні Ілон Маск потрапив в антисемітський скандал, внаслідок якого вже кілька всесвітньо відомих компаній, таких як Disney, Apple та інші, зупинили свою діяльність у соціальній мережі Х.

Нещодавно відділ комунікацій Європейської комісії звернувся до всіх виконавчих служб ЄС з проханням припинити показ реклами в соцмережі Х. Дані дії планують запровадити на тлі занепокоєння щодо поширення там дезінформації.

Пізніше Маск прокоментував антисемітський скандал, який спровокував рекламний бойкот його соціальної мережі. У повідомленні він заперечував свою причетність до антисемітських висловлювань, а всі звинувачення у ЗМІ назвав фальшивими.

Оценка материала:

5.00 / 2
Twitter може втратити понад 75 млн доларів через скандальне висловлювання Маска, - NYT 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
27.11.2023 381
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»