<
НОВИНИ ДНЯ: Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reutersвсі новини дня
Політика
Україна
27.11.2023 1069

Кримський міст Україні “допомогла” вразити росіянка, яка відпочивала на яхті

Важливим джерелом інформації для СБУ стало відео росіянки.

efd5ed44d10225477ea281721a9f9220_27.11.23

Українські військові, отримавши конструкторські документи Кримського мосту, вже розуміли, яким чином потрібно завдати по ньому удару. Однак ще одним джерелом інформації став відеозапис росіянки, яка відпочивала на яхті в районі мосту і засняла внутрішні конструкції арки. Пише ТСН. 

Про це в ексклюзивному документальному фільмі "СБУ. Спецоперації перемоги" розповів підполковник військової контррозвідки СБУ “Єнот”

Ця інформація дала розуміння, в якій точці треба атакувати міст, щоб нанести йому максимальне пошкодження.

“По тим документам, які ми читали, ми вже розуміли, як воно має виглядати. Але одне діло, коли воно на кресленнях, а інша справа, як воно вживу зроблено. Під час підготовки до операції більшість інформації, яка використовувалася для розвідки, отримувалася з відкритих джерел”, — розповів “Єнот”.

Військовослужбовець військової контррозвідки СБУ “Хром” каже, що кожен росіянин зі смартфоном — це їхній ліпший друг, товариш і клієнт.

“Ми маємо змогу спостерігати багато об'єктів всередині самої Росії, на окупованих територіях і таке інше. Хай більше знімають і фотографують, і викладають, і записують”, — розповів “Хром”.

Оценка материала:

5.00 / 4
Кримський міст Україні “допомогла” вразити росіянка, яка відпочивала на яхті 5.00 5 4
Політика / Україна
27.11.2023 1069
Еще материалы раздела «Україна»