<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
27.11.2023 3321

Росіяни у паніці, що їх атакували нові українські безпілотники

Росіяни запевняють, що нові дрони не мають нічого спільного із UJ-22 і "Бобрами".

У Росії заявили, що у ніч проти 26 листопада вона зазнала атаки безпілотників з боку України. Однак, що це були за БПЛА - росіяни поки не знають. Пише ТСН. 

Про це пише російський телеграм-канал Mash.

Росіяни запевняють, що нові дрони не мають нічого спільного із відомими UJ-22 і "Бобрами".

"За однією з версій, ЗСУ атакували Тулу дронами, зробленими на кшталт "крила, що літає" - через що вони схожі зі знаменитою російською "Геранью". Фахівці зараз з'ясовують, що це за апарат. Поки що відомо, що він не має нічого спільного з UJ-22 та "Бобрами", - йдеться у дописі.

У Міноборони безпілотники, які атакували Москву та інші області, назвали "літальний апарат літакового типу".

Зазначимо, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров відреагував на інформацію та заінтригував новинами. На своїй сторінці у телеграм-каналі він написав:"Army of drones".

Нагадаємо, у Росії волають про масовану атаку у ніч проти 26 листопада. Під ударом опинилися декілька областей РФ, зокрема столиця.

Оценка материала:

5.00 / 3
Росіяни у паніці, що їх атакували нові українські безпілотники 5.00 5 3
Політика / Україна
27.11.2023 3321
Еще материалы раздела «Україна»