<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
27.11.2023 403

"Окупанти лізуть з усіх щілин": майор запасу НГУ - про третю хвилю наступу на Авдіївку

За словами військового експерта, окупанти майже повністю зруйнували коксохімічний завод.

cf104efe15904c8608a4500d49ca129f_27.11.23

Окупанти розпочали третю хвилю наступу на Авдіївку Донецької області, аби захопити місто. Росія не жаліє людей і відсилає їх йти в атаку "у лоб". Пише ТСН. 

Про це розповів ветеран російсько-української війни, майор запасу НГУ Олексій Гетьман в етері телеканалу Еспресо.

"Так, вони почали третю хвилю наступу. Якщо під час першої і другої хвилі були атаки по флангах, тобто через Сєверне, Первомайське, Веселе, Кам'янка. Зараз вони намагаються атакувати ще й "в лоб". Те, що ворог там робить такі м'ясні штурми, дозволяє нищити велику кількість живої сили ворога і техніку, - повідомив він.

За словами голови Авдіївської військово-цивільної адміністрації Віталія Барабаша, кількість росіян, які там атакують, "просто зашкалює".

"Вони лізуть з усіх щілин. Окупанти почали використовувати важкі бомби, авіаційні удари - і коксохімічний завод майже повністю зруйнований. Тому тримати оборону не так зручно як тоді, коли він був як фортеця, зараз - це руїни", - зазначив Гетьман.

Нагадаємо, російський "військкор" показав втрати окупантів під Авдіївкою.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Окупанти лізуть з усіх щілин": майор запасу НГУ - про третю хвилю наступу на Авдіївку 5.00 5 2
Політика / Україна
27.11.2023 403
Еще материалы раздела «Україна»