<
НОВИНИ ДНЯ: Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощіввсі новини дня
Політика
Світ
27.11.2023 378

Шпигунський супутник КНДР сфотографував військові бази США: Кім Чен Ин перевірив фото

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин інспектує шпигунські супутникові фотографії баз США.

b0da6ee4e44c3193ae888e3a8aaab477_27.11.23

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин оглянув фотографії, зроблені новим розвідувальним супутником країни, на яких зображені «головні цільові регіони», включаючи столицю Південної Кореї Сеул і міста, де розташовані військові бази США. Пише ТСН. 

Про це повідомили державні ЗМІ, – пише Reuters.

Північна Корея, яка має ядерну зброю, запустила супутник днями, але офіційні особи з питань оборони Південної Кореї та аналітики заявили, що його можливості не були незалежно перевірені.

Кім оглянув фотографії Сеула та інших міст Мокпо, Кунсан, Пхьонтек і Осан, де розташовані військові бази США і Південної Кореї. Фотографії були зроблені, коли супутник проходив над півостровом днями, повідомляє державне інформаційне агентство KCNA.

Кім Чен Чен Ин перевірив фотографії, а також зображення деяких районів Північної Кореї під час візиту до центру управління Національного управління аерокосмічних технологій (NATA) у Пхеньяні.

Пізніше Кім ще раз відвідав центр управління, щоб переглянути більше фотографій, зроблених в різних цільових регіонах Південної Кореї: Джинхе, Пусан, Ульсан, Пхохан, Тегу і Каннин.

За даними KCNA, на одній фотографії зображений американський авіаносець Carl Vinson, який нещодавно прибув до порту південнокорейського міста Пусан.

Під час візиту Кім також оглянув фотографії військово-морської бази США Перл-Харбор і бази ВПС Хікам, зроблені супутником, коли він проходив над Гаваями.

Також раніше повідомлялося, що Північна Корея успішно запустила військовий супутник-шпигун у космос після того, як дві попередні спроби не вдалися протягом 2023 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шпигунський супутник КНДР сфотографував військові бази США: Кім Чен Ин перевірив фото 5.00 5 2
Політика / Світ
27.11.2023 378
Еще материалы раздела «Світ»