<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Україна
27.11.2023 895

Партизани показали місця у Криму, де окупанти ховають кораблі

Партизани спостерігають за кораблями Чорноморського флоту у Севастополі.

af9fd395e4cf978916ca8a22dc74bb84_27.11.23

Учасники партизанського руху "Атеш" постійно моніторять ситуацію з Чорноморським флотом у тимчасово окупованому Криму. Зокрема, вони фіксують типи суден, що з'являються у морі біля півострова та відстежують маршрути їхнього пересування. Пише ТСН. 

Про це повідомила пресслужба руху.

"Атеш", зокрема продовжує спостереження за Карантинною бухтою у Севастополі.

"Військові кораблі є однією з наших пріоритетних цілей і тому агенти "АТЕШ" ведуть безперервний моніторинг морського простору біля берегів Криму. Ми ретельно спостерігаємо за типами суден та маршрутами їхнього прямування. Агенти активно збирають та передають інформацію до потрібних рук, спрямовуючи всі зусилля на якнайшвидше звільнення півострова від рашистів", - йдеться у повідомленні.

Партизани зазначили, що окупанти продовжують використовувати Крим для своїх злочинних дій та логістичних потреб.

"Проте ми не дозволимо цьому довго продовжуватися і докладемо всіх зусиль для якнайшвидшого його звільнення", - наголосили в "Атеш".

Оценка материала:

5.00 / 2
Партизани показали місця у Криму, де окупанти ховають кораблі 5.00 5 2
Політика / Україна
27.11.2023 895
Еще материалы раздела «Україна»