НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
28.11.2023 470

У Маріуполі за загадкових обставин загинули окупанти: біля них знайшли портрет Путіна

Біля окупантів залишили характерний символ.

a2b48b13f13b17951a20c22e89229209_28.11.23

У жіночому партизанському русі розповіли, що за останні кілька днів в Маріуполі загадково загинуло 6 окупантів. Пише ТСН. 

Про це повідомляє рух "Зла мавка".

Там зазначили, що двоє з них були застрелені прямо на вулиці – одним з них був російський офіцер. Четверо інших окупантів знайшли мертвими на одному з пляжів Маріуполя.

Прикметним є те, що біля останніх залишили характерний символ.

Поряд із тілами знайшли портрет Володимира Путіна. На ньому кров'ю одного із загиблих було написано: "Ідіть",

ФСБ одразу пообіцяло, що знайдуть та покарають винних – навіть попри те, що вони дуже добре підготовлені. Однак партизани наголосили, що їх можуть знайти першими.

Нагадаємо, радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що в Маріуполь активно почали заселятися мародери, вихідці з Азії.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Маріуполі за загадкових обставин загинули окупанти: біля них знайшли портрет Путіна 5.00 5 2
Політика / Україна
28.11.2023 470
Еще материалы раздела «Україна»