НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода в березні: прогноз Укргідрометцентру  “Найтупіше, що я чув”: Карлсон несподівано прокоментував своє інтерв’ю з Путіним  Вперше за 20 років: астрономи відкрили три нові супутники в Сонячній системі  Буданов розповів, чи були розбіжності між Зеленським і Залужним  «Пора зустрічати весну». Синоптикиня надала прогноз погоди на 1 березня та попередила, де температура сягатиме +19 градусів  Перший день весни в Україні буде без опадів, вдень до +17°  "Це меседж іншим, щоб не робили жодних спроб": Лукашенко заявив про намір балотуватися і посилив репресіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.11.2023 396

П'ять помилок, які знищать квашену капусту: їх припускаються навіть досвідчені кулінари

Варто запам'ятати п'ять простих заборон — і квашена капуста завжди буде виходити смачною.

436895_1_28.11.23

Коли ви готуєте квашену капусту, важливо не лише вибрати смачний рецепт, але й не забувати про деякі правила. Майже всі кулінари припускаються п'яти важливих помилок, які можуть знищити всю страву. Пише ТСН. 

Які тонкощі треба враховувати, щоб у вас вийшла ідеальна закуска, яка буде зберігатися тривалий час.

Найперша та найголовніша помилка — зберігання вже готової страви в теплому місці. Квашена капуста буде смачною і корисною лише в тому разі, якщо її зберігати за низької температури. Ідеальною вважається приблизно від 0 до +5 градусів. Якщо забути про цю деталь, вся квашена капуста, яку ви приготували, втратить свої корисні властивості.

Також варто звернути увагу на качан. Для тривалої заготівлі підійде не абияка капуста, а лише щільні зимові качани. Вони білі на зрізі, мають тонкі листи та невелику головку.

В жодному разі не можна брати йодовану сіль, якщо ви хочете отримати смачну страву. З цією спецією овоч стане надто м'яким, а саме приємний хрумкіт відрізняє ідеальну квашену капусту.

Мало хто замислюється, що ще на етапі підготовки капусти робить одну важливу помилку, зокрема використовує не шатківницю чи спеціальний ніж, а звичайне кухонне приладдя.

Відсутність розсолу — ще одна проблема. Без нього капуста виходить надто сухою. Однак ви можете запросто врятувати таку ситуацію. Для цього розведіть 2 столові ложки солі в літрі води і додайте цю рідину в банку з капустою.

Оценка материала:

5.00 / 1
П'ять помилок, які знищать квашену капусту: їх припускаються навіть досвідчені кулінари 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.11.2023 396
Еще материалы раздела «Суспільство»