НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
28.11.2023 370

«Загроза нацбезпеці»: у Зеленського відповіли на заяву Безуглої про відставку Залужного

Веніславський наголосив, що поведінка його колеги є неприпустимою.

1fdf978c6fa8e8a906015112269aff5e_28.11.23

Нардеп від "Слуги народу", представник президента в Раді Федір Веніславський розкритикував заяву депутатки Мар'яни Безуглої про те, аби відправити у відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Пише ТСН. 

Свою позицію Веніславський висловив у ефірі Radio NV.

"В умовах війни це може мати вкрай негативні наслідки. Тим більше, з огляду на ті чутливі питання, які розглядає комітет (комітет з питань нацбезпеки, оборони та розвідки – ред.)", – зауважив нардеп, який разом з Безуглою є членами цього комітету.

Веніславський додав, що поведінка його колеги є неприпустимою, а перебування депутатки в комітеті "може становити реальну загрозу національній безпеці".

Заява Безуглої про Залужного

Нагадаємо, напередодні Безугла на своїй Facebook-сторінці написала, що слід відправити Залужного у відставку через те, що "військове керівництво" начебто не має плану війни на 2024 рік.

Ще раніше народна депутатка опублікувала допис, у якому заявила, що Залужний – жива людина, з якої роблять ідола, щоб потім просто використати.

Оценка материала:

5.00 / 2
«Загроза нацбезпеці»: у Зеленського відповіли на заяву Безуглої про відставку Залужного 5.00 5 2
Політика / Україна
28.11.2023 370
Еще материалы раздела «Україна»