<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Україна
28.11.2023 715

ППО в Україні захищає не лише столицю: Ігнат про нові системи ЗРК

За його словами, протиповітряна оборона посилюється не тільки в столиці.

17c3692d483c39c143583a69f6db4a3e_28.11.23

В Україні у багатьох регіонах нашої держави розміщені системи ППО, які прикривають українців та важливі інфраструктурні об’єкти від атак російських окупантів. Пише ТСН. 

Про це в інтерв’ю NV розповів речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

“Не треба говорити лише, що Київ один посилюється, це неправда. Так, Київ добре захищений, бо він найбільше атакується, і був атакований найбільше в минулий опалювальний сезон. Тому ми маємо розуміти, що Київ захищений - само собою. І інші регіони зараз уже захищені західними системами, — і NASAMS, і IRIS-T, та більше не скажу”, — пояснив Юрій Ігнат.

Він також додав, що Повітряні сили мають надію, що нова коаліція ППО на Рамштайні сприятиме надходженню більшої кількості західних зразків протиповітряної оборони.

“Будемо сподіватися, що створення цієї коаліції дозволить нам ще більше посилитися. Кожна додаткова установка, яка надходить із Заходу, чи кожна система ЗРК (батарея) — це захищене місто, захищені кілька об'єктів. Це підсилення”, — підкреслив речник.

Нагадаємо, що Ігнат підтвердив, що в травні Patriot збив над Брянською областю пʼять російських літаків.

Оценка материала:

5.00 / 2
ППО в Україні захищає не лише столицю: Ігнат про нові системи ЗРК 5.00 5 2
Політика / Україна
28.11.2023 715
Еще материалы раздела «Україна»