<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної стравивсі новини дня
Політика
Світ
29.11.2023 553

Путін посилює вторгнення в Україну, відправляючи більше росіян на смерть, - Шаппс

Російський диктатор Володимир Путін посилює своє вторгнення, безглуздо відправляючи на смерть більше росіян, ніж будь-коли з початку війни.

_shepps_ministr_oboroni_velikobritaniyi_gettyimages_1239206865_b3256cce61e5218ca31f3ef890dbaef8_650x410_29.11.23

Про це заявив міністр оборони Великобританії Грант Шаппс, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його повідомлення у Twitter.

"Путін посилює своє вторгнення, безглуздо відправляючи на смерть більше росіян, ніж будь-коли з початку війни. Хоробрість українців і підтримка Заходу стримують їхнє просування, але ми не можемо заспокоюватися", - заявив він.

Міністр підкреслив, що Україна потребує непохитної підтримки, щоб боротися і перемагати.

Допомога від Британії

Раніше міністр оборони Британії Ґрант Шаппс сказав, що Лондон надасть Україні більше військової допомоги та об'єднає союзників, щоб дати все необхідне для перемоги у війні.

Також Шаппс на засіданні "Рамштайну" на початку жовтня оголосив про новий пакет військової допомоги Україні. Пакет оцінюється у 123 млн доларів.

Нещодавно Генштаб ЗСУ повідомив, що у Британії справжнє село перетворили на полігон для тренування українських військових. Це дозволить здобути досвід ведення бойових дій у міських умовах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін посилює вторгнення в Україну, відправляючи більше росіян на смерть, - Шаппс 5.00 5 2
Політика / Світ
29.11.2023 553
Еще материалы раздела «Світ»