<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Світ
29.11.2023 378

"Ми надаємо Україні все більш і більш передові системи": Столтенберг прокоментував статтю Залужного

За словами Столтенберга, те, що він прочитав у статті, стосувалося того, як з'єднати та інтегрувати різні системи озброєнь так, щоб вони могли створювати або надавати ще більш просунуті можливості.

e4381fee28fa598fff3d3e1698b3c915_29.11.23

Генсек Північноатлантичного альянсу (НАТО) Єнс Столтенберг прокоментував пропозиції зі статті Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, зокрема пункт про "технологічний стрибок". Пише ТСН. 

Про це Столтенберг сказав на пресконференції перед зустріччю з міністрами закордонних справ, яка проходить 27-29 листопада.

"По-перше, ми надаємо Україні все більш і більш передові системи. По-друге, технології — це не лише одна конкретна річ чи зброя, а й те, як вони можуть працювати разом, як ми можемо використовувати безпілотники, як ми можемо використовувати кіберпростір, як ми можемо використовувати різні системи і з'єднувати їх, а потім створювати нові можливості. І я також працював над цим питанням. І те, що я прочитав у статті, також стосувалося того, як з'єднати та інтегрувати різні системи озброєнь так, щоб вони могли створювати або надавати ще більш просунуті можливості", — сказав він.

Нагадаємо, Валерій Залужний у статті в The Economist заявив, що загроза переходу до позиційної війни і що затягування вигідне противнику, оскільки дасть йому змогу відновлювати та нарощувати свій військовий потенціал. Він також назвав п'ять пріоритетів для того, щоб перемогти РФ.

За словами головкома, для виходу війни з глухого кута потрібен масштабний технологічний стрибок.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Ми надаємо Україні все більш і більш передові системи": Столтенберг прокоментував статтю Залужного 5.00 5 1
Політика / Світ
29.11.2023 378
Еще материалы раздела «Світ»