<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
28.11.2023 399

Google починає видаляти неактивні облікові записи

Цього тижня Google розпочне процес закриття облікових записів, які були неактивними упродовж двох років.

Як пише Hill, у травні компанія оголосила про оновлення політики з метою зробити облікові записи Google більш безпечними.

У Google заявили, що оновлення розповсюджуватиметься «повільно й обережно, із завчасним повідомленням». Згідно з повідомленням компанії , користувачі отримають кілька сповіщень, у тому числі й на резервну електронну адресу, якщо таку було налаштовано.

Внутрішній аналіз Google показав, що залишені облікові записи мають принаймні в 10 разів менше шансів налаштувати двоетапну перевірку, ніж активні акаунти.

Ці облікові записи також часто використовують старі або повторно використовувані паролі, які могли бути зламані, що робить їх більш уразливими.

Щоб зберегти обліковий запис активним, користувачі можуть входити у нього принаймні раз на два роки.

Увійшовши в систему, користувачі можуть виконувати низку дій, щоб підтримати активність своїх облікових записів. Читання або надсилання електронних листів, використання Google Диска, використання пошуку Google або перегляду відео на YouTube, який так само належить Google, достатньо для того, щоб обліковий запис залишався активним.

Оценка материала:

5.00 / 2
Google починає видаляти неактивні облікові записи 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
28.11.2023 399
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»