<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт пікантної закуски з помідорів  Українські військові вперше здобули трофейний ворожий "танк-черепаху" та взяли екіпаж в полон  Літо входить у найщедрішу пору: синоптикиня потішила прогнозом на вівторок  Байден назвав небезпеку, яку несе обрання Трампа президентом  Рецепт котлет із замороженого курячого філе та сиру  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  В Україні значно зміняться ціни на цигарки: скільки коштуватиме пачкавсі новини дня
Політика
Україна
28.11.2023 392

НАТО закликав Україну готуватися до посилення атак РФ по об'єктах інфраструктури

Генсек НАТО Єнс Столтенберг закликав готуватися до посилення атак Росії по об'єктах інфраструктури України цієї зими.

Про заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час пресконференції на засіданні міністрів закордонних справ країн Альянсу у Брюсселі.

"Ми звичайно розглянемо ситуацію в Україні. Ми бачимо інтенсивні бойові дії вздовж лінії фронту. І ми бачимо хвилі ударів безпілотників по українських містах, об'єктах інфраструктури. І треба готуватися до більшої кількості нападів проти українських міст. Тому дуже важливо, щоб країни-члени НАТО і надалі підтримували Україну", - сказав Столтенберг.

За його словами, очікується, що країни-члени підтвердять непохитну підтримку України на зустрічі Ради Україна-НАТО, де буде присутній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, українців напередодні осені та зими попередили про ймовірні нові масові обстріли з боку окупантів. Ціллю росіян може стати енергетика України. Аналітики та експерти вважають, що цієї зимою окупанти не зможуть залишити українців без світла.

Оценка материала:

5.00 / 2
НАТО закликав Україну готуватися до посилення атак РФ по об'єктах інфраструктури 5.00 5 2
Політика / Україна
28.11.2023 392
Еще материалы раздела «Україна»