<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Політика
Україна
29.11.2023 570

Отруєння дружини очільника розвідки Буданова Маріанни: у ГУР офіційно прокоментували

За інформацією розвідки, дружина керівника ГУР Маріанна Буданова справді була отруєна важкими металами.

79bf305b89e33c8b66b7b1a031b0c526_29.11.23

Українська розвідка підтвердила отруєння дружини керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанни Буданової. Пише ТСН. 

Цей факт підтвердив представник розвідки Андрій Юсов в коментарі Радіо Свобода.

За його словами, дружина керівника ГУР Маріанна справді була отруєна важкими металами і зараз проходить курс лікування, який вже завершується.

Чи були отруєнні співробітники розвідки, про що раніше повідомляли ЗМІ - Юсов не прокоментував.

Більше інформації у відомстві пообіцяли оприлюднити згодом.

Нагадаємо, вранці 28 листопада в інформаційному просторі з'явилася інформація про отруєння дружини голови Головного управління розвідки Буданова Маріанни Буданової. За джерелами розвідки, вона була отруєна важкими металами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Отруєння дружини очільника розвідки Буданова Маріанни: у ГУР офіційно прокоментували 5.00 5 2
Політика / Україна
29.11.2023 570
Еще материалы раздела «Україна»