<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Політика
Росія
30.11.2023 356

"Смерть російським дурням": у Москві оштрафували вчителя за проукраїнське гасло

Загальновідомо, що про поняття "свобода слова" у РФ навіть і не чули.

929b6878af50c6c641d33c184a8fc61b_30.11.23

Так, у Москві суд призначив штраф вчителю за "дискредитацію російської армії". Він має сплатити 40 тисяч рублів. Пише ТСН. 

Про це пише російське видання "Новое время".

Що відомо

Хорошевський суд у Москві покарав вчителя інформатики Сергія Авер'янова за те, що він нібито написав на дошці під час уроку фразу: "Слава Україні! Смерть російським дурням", а також додав до висловлювання зображення свастики. "Порушника" оштрафували на 40 000 рублів за статтею про "дискредитацію російської армії". Щобільше, викладача наразі усунено від роботи.

Додається, що з учнями 9 класу, які стали свідками інциденту, провели "профілактичну бесіду". Іншим дітям найближчим часом розповідатимуть про "небезпеку екстремізму та його проявів".

Нагадаємо, у Росії 16-річну дівчинку з Харкова оштрафували на 15 тисяч рублів через напис: "Все буде Україна".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Смерть російським дурням": у Москві оштрафували вчителя за проукраїнське гасло 5.00 5 2
Політика / Росія
30.11.2023 356
Еще материалы раздела «Росія»