<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.11.2023 396

Вбивають потяг і бажання близькості: не годуйте цими продуктами свого чоловіка

Неправильні продукти можуть негативно вплинути на лібідо у чоловіків. Запам'ятайте, які продукти можуть зменшити бажання, і не давайте їх своїй другій половинці.

d2de4278e2d5f1999a6df0330d8e983b_30.11.23

Чоловічий потяг може залежити від безлічі причин, серед яких і рівень гормону тестостерону, і психологічні проблеми чи стрес, і хвороби. Однак на сексуальне життя також впливають і певні продукти. Наприклад, є такі, які повністю "вбивають" лібідо і навіть знижують ерекцію. Пише ТСН. 

Лікарі-урологи рекомендують жінкам рідше годувати своїх чоловіків дев'ятьма продуктами.

Надто багато солі

Надлишок солі в організмі призводить до утворення тромбів в судинах, підвищує артеріальний тиск і зменшує концентрацію головного чоловічого гормону — тестостерону. Пам'ятайте, що сіль у великій кількості є також в консервах, які багато хто додає до страв чи вживає просто так.

Пиво

Навіть у слабоалкогольному напої містяться фітоестрогени (рослинний аналог жіночого гормону), які негативно впливають на чоловіче лібідо і сексуальний потяг. Крім того, через зловживання пивом з'являється вісцеральний жир.

Багато солодощів

Надлишок цукру впливає на вироблення гормону інсуліну, який "вбиває" власний тестостерон в чоловіка і також відкладається як вісцеральний жир.

Жирні продукти

В них надто висока концентрація холестерину, тому вони негативно впливають на стан судин. Також вони зменшують сексуальний потяг та бажання у чоловіків. Не варто їсти і багато копченостей.

Кофеїн

У великій кількості він знижує рівень вільного тестостерону. Варто запам'ятати, що кофеїн міститься не лише в каві, але й в чорному чаї. Його також додають до енергетиків і деяких інших продуктів.

Соя

Якщо вживати її у великій кількості, вона погано впливає на чоловіче лібідо. Все через фітоектрогени, які знижують рівень тестостерону. Також краще обмежити кількість білого дріжджового хліба та випічки.

Чипси

В них міститься глутамат натрію — підсилювач смаку, який викликає звикання. Якщо часто їсти чипси, то порушується нервова система, лібідо, зникає бажання. А якщо заїдати ними пиво, то утворюється небезпечна для чоловіків комбінація.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вбивають потяг і бажання близькості: не годуйте цими продуктами свого чоловіка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.11.2023 396
Еще материалы раздела «Суспільство»