<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
29.11.2023 359

Солідарність з Україною важливо показати не лише на словах, а й на ділі, - генсек НАТО

Країни НАТО повинні бути готовими до нових можливих нападів Росії. Тому важливо підтримувати Україну не лише на словах, але й на ділі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на генсека НАТО Єнса Столтенберга на спільній пресконференції з главою МЗС Дмитром Кулебою перед Радою Україна-НАТО.

"Сьогодні в нас буде історична зустріч. Перша зустріч Ради Україна-НАТО на рівні глав МЗС. Ця зустріч демонструє те, що Україна рухається дедалі ближче до НАТО, на зустрічі ми також обговорюємо те, як можна підтримати ваш шлях до членства", - сказав він.

Столтенберг наголосив, що всі союзники погоджуються з тим, що Україна має стати членом Альянсу. Тепер потрібно обговорити шлях вперед, реформи і те, як допомогти Україні втілити ці реформи.

Також, за словами генсека НАТО, будуть розглянуті нагальні потреби української армії та ситуація на полі бою.

"Ми не маємо недооцінювати Росію і маємо бути готовими до нових нападів. Тому важливо, щоб наша солідарність з Україною була продемонстрована не лише на словах, а також на справах", - підкреслив Столтенберг.

Оценка материала:

5.00 / 1
Солідарність з Україною важливо показати не лише на словах, а й на ділі, - генсек НАТО 5.00 5 1
Політика / Світ
29.11.2023 359
Еще материалы раздела «Світ»