<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
30.11.2023 669

У Раді зробили заяву про "напруженість" між Зеленським та військовими

Стефанчук назвав усе це "чутками" та "російською пропагандою".

187744dbfe5ea260d36375883dfb9474_30.11.23

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук спростував інформацію про начебто напруженість між керівництвом України та вищим військовим командуванням. Депутат назвав це "чутками". Пише ТСН. 

Про це спікер парламенту заявив у інтерв’ю Politico.

Так, Стефанчук запевнив, що "ніколи не було жодного випадку напруженості між політичним і військовим керівництвом (України – ред.)".

За словами політика, Росія використовує інсинуації задля розколу України після початку свого повномасштабного вторгнення. Стефанчук наголосив, що чутки про начебто розбрат поширюють "російські канали", і назвав їх "російською пропагандою".

У матеріалі видання нагадали слова президента України Володимира Зеленського про кілька пережитих ним замахів з боку Кремля. Автори статті звернули увагу, що відповідно до Конституції України, у разі смерті президента його має замінити голова Верховної Ради.

Стефанчук висловив переконання, що саме Зеленський приведе Україну до перемоги.

"Я точно знаю, що президент Зеленський буде президентом нашої перемоги. І я просто хотів би бути спікером перемоги", – сказав голова ВР.

Нагадаємо, нещодавно в одному з інтерв’ю західним ЗМІ Зеленський звернувся до українських військових і закликав їх не втручатися у політику, бо "це величезна помилка".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Раді зробили заяву про "напруженість" між Зеленським та військовими 5.00 5 2
Політика / Україна
30.11.2023 669
Еще материалы раздела «Україна»