<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  Митрополит Епіфаній пояснив, чи можна радіти під час війни  Очікування та реальність у магазинах: що варто знати споживачам при покупці продуктів на вагу  Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 13 травня  РФ скидає бомби на власну територію: розвідка Британії назвала причини  "Дуже швидко переб'ють": чи підуть російські окупанти в повторний наступ на Київ  Політолог пояснив, чому на ядерні погрози Путіна вже майже ніхто не реагуєвсі новини дня
Політика
Світ
30.11.2023 913

У Кремлі готуються до виборів Путіна: у ГУР розкрили плани РФ

Ватажки російських окупаційних адміністрацій отримали завдання посилити примусову паспортизацію на ТОТ.

a415a4d128510539a4853eaf5aeff034_30.11.23

Окупаційна "влада" посилила примусову паспортизацію на тимчасово загарбаних територіях України на тлі підготовки до виборів Путіна. Пише ТСН. 

Про це інформує Головне управління розвідки МО.

За даними розвідки, у листопаді 2023 року в Кремлі відбулись закриті збори з керівниками російських регіонів та окупаційними ватажками Москви на тимчасово поневолених територіях України. Нараду проводив заступник голови адміністрації російського диктатора С. Кірієнко. Він оголосив директиви у межах посилення  підготовки до так званого виборчого процесу.

Зокрема, під час зібрання наказано:

  • виділити соціальну допомогу виборцям з місцевих бюджетів;
  • активізувати пропаганду про начебто "позитивні" тенденції економіки РФ, стабільність рубля та "поліпшення" рівня життя людей.

"Ватажки російських окупаційних адміністрацій також отримали завдання - довести рівень примусової паспортизації на ТОТ України не менше ніж до 85%", - наголосили у ГУР.

Нагадаємо, за даними ISW, у Росії посилюють контроль за Інтернетом перед "президентськими виборами".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Кремлі готуються до виборів Путіна: у ГУР розкрили плани РФ 5.00 5 2
Політика / Світ
30.11.2023 913
Еще материалы раздела «Світ»