<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.11.2023 314

Перший рівень небезпеки: Гідрометцентр попередив мешканців Київської області про ожеледь

Синоптики попередили мешканців Київської області про небезпечні метеорологічні явища.

18VtqRdo4mCX2lU8vixTRV9uNlJdDQwJBOanIma5_30.11.23

Як передає "Хвиля", про це повідомила прес-служба Укргідрометцентру.

Так, за словами синоптиків, у четвер, 30 листопада, на Київщині буде хмарно із проясненнями, вночі місцями невеликий сніг, удень без опадів. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі коливатиметься від 3 до 8 градусів морозу, вдень від 3 до 2 градусів тепла. У Києві вночі температура повітря становитиме 4-6 градусів морозу, вдень близько 0 градусів.

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища‼ 30 листопада на дорогах ожеледиця. Перший рівень небезпеки, жовтий”, - попередили синоптики.

Раніше повідомлялося, що українців чекає "аномальна" зима.

Оценка материала:

5.00 / 2
Перший рівень небезпеки: Гідрометцентр попередив мешканців Київської області про ожеледь 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.11.2023 314
Еще материалы раздела «Суспільство»