НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
01.12.2023 348

Повітряні сили закликають не говорити, що РФ накопичила "неймовірну кількість" ракет: чому

Торік окупанти мали більше ракет.

dd5ff8ed84a0cffc72636942f2874fc3_01.12.23

Спікер Повітряних сил Юрій Ігнат закликав не говорити, що Російська Федерація накопичила "неймовірну кількість" ракет для ударів по українській інфраструктурі. Пише ТСН. 

Про це він заявив в ефірі національного телемарафону.

З його слів, 900 ракет, які, за оцінками накопичили росіяни, - це не "неймовірна кількість".

"Це приблизно вдвічі менше, ніж було торік. Інтенсивність ракетних атак минулого опалювального сезону була дуже високою. Дронів буде більше цього разу", – заявив спікер Повітряних сил.

До слова, українське ГУР вважає, що РФ може виготовляти щомісяця 100 ракет. Оскільки вже кілька місяців не було великих ударів, як влітку, то, ймовірно, окупанти могли назбирати близько 900 ракет.

Нагадаємо, українська розвідка вважає, що РФ станом на зараз має близько 870 високоточних ракет оперативно-стратегічного та стратегічного рівня. Окупантам не вдалося відновити свої ракетні запаси напередодні зими попри збільшення темпів виробництва.

Оценка материала:

5.00 / 1
Повітряні сили закликають не говорити, що РФ накопичила "неймовірну кількість" ракет: чому 5.00 5 1
Політика / Україна
01.12.2023 348
Еще материалы раздела «Україна»