НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
30.11.2023 460

СБУ підірвала стратегічний шлях між Росією та Китаєм

Служба безпеки України влаштувала вибух на Байкало-Амурській магістралі в Бурятії – це єдиний серйозний шлях між РФ та Китаєм.

Про це повідомив співрозмовник LIGA.net у силовому блоці.

За його словами, у ніч проти 30 листопада стався вибух у Північномуйському тунелі імені Безсолова в Бурятії.

Фактично, це єдиний серйозний шлях залізничного сполучення між Росією та Китаєм, який окупанти використовують для військових постачань.

Співрозмовник заявляє, що це успішна спеціальна операція СБУ.

Під час руху вантажного проїзду спрацювали чотири вибухові пристрої, на місці працює Федеральна служба безпеки РФ, російські залізничники безуспішно намагаються мінімізувати наслідки.

Оценка материала:

5.00 / 2
СБУ підірвала стратегічний шлях між Росією та Китаєм 5.00 5 2
Політика / Україна
30.11.2023 460
Еще материалы раздела «Україна»