<
НОВИНИ ДНЯ: Картопля в соєвому соусі, запечена в духовці: рецепт смачного гарніру  Екстремальна погода: в Україні очікується тиждень рекордної спеки вище +40  "Путін висунув жорстку вимогу щодо захоплення нових територій": генерал Маломуж розкрив деталі  Мобілізація по-новому: з якими хворобами не забирають до ЗСУ  В Україні 7 липня без опадів, вдень подекуди до +37°  У Львові школи почнуть навчальний рік раніше: в чому причина  Лише 3% українців вважають "єОселю" інструментом вирішення житлового питання: дослідженнявсі новини дня
Політика
Росія
01.12.2023 392

"Запитати зможе навіть Зеленський": Путін таки проведе "пряму лінію з народом"

Російський диктатор Володимир Путін цьогоріч наважився провести "пряму лінію з народом", однак і тут запровадять цензуру.

ff84aa5a38a0ae6452152154e3399769_01.12.23

Російський диктатор Володимир Путін цього року проведе "пряму лінію з народом" та велику пресконференцію. Однак і тут питання збираються "фільтрувати". Пише ТСН. 

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

"Пряму лінію" та пресконференцію анонсував прессекретар Путіна Дмитро Пєсков. За його словами, Путін поспілкується із пресою та росіянами 14 грудня.

За його словами, "навіть Зеленський зможе поставити запитання Путіну під час прямої лінії". Він переконує, що запитати будь-що у диктатора можна через сайт чи колцентр із будь-якої точки світу. Водночас він не став уточнювати, що запитання будуть ретельно фільтрувати.

Так, зокрема в РФ уже створено "бойову групу", яка відкидатиме питання, що "сіють паніку і не мають стосунку до реальності". Водночас керівник виконавчого комітету Загальноросійського народного фронту Михайло Кузнєцов каже, що "бойову групу" створено, щоб боротися з фейками і втручанням опонентів".

За словами Кузнєцова, Путін із наданого йому списку сам обиратиме питання, на які буде відповідати.

Зазначимо, що російський диктатор Путін знову йтиме у президенти, і це дозволить йому залишатися при владі щонайменше до 2030 року. Радники російського диктатора вже готуються до його передвиборчої кампанії.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Запитати зможе навіть Зеленський": Путін таки проведе "пряму лінію з народом" 5.00 5 1
Політика / Росія
01.12.2023 392
Еще материалы раздела «Росія»