НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
02.12.2023 414

У російської армії виникла проблема на фронті: про що йдеться

Ворог продовжує зазнавати серйозних втрат на фронті.

3897948ed8f692dcb3549325994185ea_02.12.23

Солдати окупаційної армії бідкаються, що військове керівництво не надає карти власних мінних полів. Річ у тім, що їх просто не існує, і це стало основною проблемою для РФ.

Про це 24 Каналу розповів військовий експерт, льотчик-інструктор і полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. Пише ТСН. 

Потрібні карти стежок

За словами Світана, під час мінування кожен підрозділ має стежку, з якої не можна сходити за жодних умов.

"Коли підрозділ іде і заходить інший – ніхто ніякої карти мінних полів не передає. Її просто не існує. А карту стежок передати неможливо. Можна лише провести цією стежкою, показуючи, як проходити, на що орієнтуватися, куди можна ставати, а куди ні. Цього не відбувається", – розповів військовий експерт.

Росіяни з переляку мінують усе, каже Світан, там міна на міні і ще зверху мінами накрито. Відповідно, наступний підрозділ потрапляє в доволі цікаву ситуацію.

"Їх заводять на позицію, кидають і кажуть: "Нікуди виходити не можна, адже навколо міни. Карти мінних полів немає. Сидіть на позиціях". Все", – додав військовий експерт.

Раніше Світан запевнив, що гаряча фаза війни з Росією не буде затяжною. Вона закінчиться спочатку звільненням Криму, а потім – деокупацією Донбасу. Ймовірно, ці події триватимуть до весни 2025 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
У російської армії виникла проблема на фронті: про що йдеться 5.00 5 2
Політика / Україна
02.12.2023 414
Еще материалы раздела «Україна»