<
НОВИНИ ДНЯ: Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негодавсі новини дня
Політика
Світ
02.12.2023 1311

Постійний представник Ізраїлю в ООН жорстко розкритикував Гутерреша

Від початку загострення кризи Гутеррешу знадобилося 55 днів, "перш ніж закликати невідомо кого" до проведення розслідування.

566f768b31260a1a525413a7643ab326_02.12.23

Постійний представник Ізраїлю в ООН Ґілад Ердан розкритикував генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша за зволікання з його оцінками злочинів ХАМАСу. Пише ТСН. 

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

"Слова генерального секретаря лише підкреслюють той факт, що коли йдеться про ізраїльських жінок, сексуальне насильство, яке було доведено державними органами влади, то це все ще потребує "розслідування", - зауважив Ердан.

Також він підкреслив, що від початку загострення кризи Гутеррешу знадобилося 55 днів, "перш ніж закликати невідомо кого" до проведення розслідування.

Представник Ізраїлю припустив, що секретар ООН лише намагався заспокоїти світову спільноту, виправдовуючи своє мовчання та мовчання ООН.

"Він не визнає, що ХАМАС вчинив ці злочини", -  підкреслив представник Ізраїлю.

Ґілад Ердан також зауважив, що коли йдеться про претензії ХАМАСу і Міністерства охорони здоров'я Гази до Ізраїлю щодо гуманітарної ситуації, "для нього немає жодних сумнівів у необхідності проводити розслідування".

Окремо він також додав, що Ізраїль надасть результати розслідувань на "важливому заході", який відбудеться в ООН наступного тижня. Це буде доказом того, що ХАМАС скоював сексуальні злочини.

Нагадаємо, що Саудівська Аравія пропонує Ірану інвестиції в обмін на обмеження підтримки ХАМАСу.

Оценка материала:

5.00 / 4
Постійний представник Ізраїлю в ООН жорстко розкритикував Гутерреша 5.00 5 4
Політика / Світ
02.12.2023 1311
Еще материалы раздела «Світ»